Σκύρος, Το νησί των ανέμων

Η επίσκεψη στην Σκύρο είναι ένα μοναδικό ταξίδι, μια ζεστή ανάμνηση για να κρατήσετε στην καρδιά σας.

Στο κέντρο του Αιγαίου, η Σκύρος είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά των Σποράδων. Η Σκύρος, διατηρημένη από τις επιπτώσεις του μαζικού τουρισμού, έχει διατηρήσει τον αυθεντικό χαρακτήρα, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στον ελληνικό τρόπο ζωής.

Η Σκύρος αποκαλύπτει ένα περιβάλλον εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Ο ταξιδιώτης βρίσκει χαμηλους λόφους με φωτεινά πράσινα πευκοδάση, αρωματικά φυτά και σμαραγδένια νερά. Ήρεμες, αμμώδεις παραλίες αγκαλιάζουν τον επισκέπτη. Στα νότια, δίπλα στη θάλασσα, το βουνό είναι απότομο και βραχώδες. Άγρια ελαιόδεντρα και εντυπωσιακά σφεντάμια φυτρώνουν στις επιβλητικές πλαγιές. 

Από την αρχαιότητα, οι κάτοικοι της Σκύρου ήταν καλλιεργητές, βοσκοί και ψαράδες. Τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας υπάρχουν στις πολυάριθμες ταβέρνες του νησιού. Εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες οι παραδοσιακές συνταγές, το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, τα εξαιρετικά κρέατα και τα λαχταριστά λαχανικά. Οι ντόπιοι παραγωγοί φημίζονται για την εξαιρετική ποικιλία τυριών, ελληνικού γιαουρτιού και μελιού που προσφέρουν στις καλύτερες τιμές!

Βρειτε μας στο χαρτη

Εμεις

Είναι ένα συγκρότημα με επιπλωμένα στούντιο & διαμερίσματα, που....Read more

Ταξιδεψτε για Σκυρο

Το ταξίδι μπορεί να γίνει μέσω θαλάσσης και αέρος... Read more

Επικοινωνια

ariadnestudios.gr

Μαγαζιά, Νήσος Σκύρος

34007, Εύβοια, Ελλάδα 

+30 6977621093

+30 2222091113